In het GO! is er steeds plaats voor gemotiveerde en geëngageerde collega’s. Ons onderwijs is immers ook geëngageerd en vernieuwend. Als GO! collega maak je in je werkomgeving dagelijks het verschil voor al die kinderen, jongeren en cursisten, of je nu werkt in een GO! school of instelling of je steentje bijdraagt als collega binnen de centrale diensten van het GO!. Want allemaal samen realiseren we de school van de toekomst waarbij kwaliteitsvol onderwijs vanuit ons pedagogisch project voorop staat.

Nick, Nahile en Anne kozen alle twee heel bewust voor onderwijs. Op zoek om iets te betekenen voor jongeren, om het verschil te maken. Laat je inspireren door hun verhalen.

Scholengroep Fluxus is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Kijk hieronder voor openstaande vacatures.

Scholengroep Fluxus is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Kijk hieronder voor openstaande vacatures.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor onze basisscholen: bezorg ons zeker jouw CV, motivatie en de regio/school waar je graag aan de slag zou gaan: solliciteren@scholengroepfluxus.be.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor onze middelbare scholen: bezorg ons zeker jouw CV, motivatie en de regio/school waar je graag aan de slag zou gaan: solliciteren@scholengroepfluxus.be.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor onze scholen buitengewoon onderwijs : bezorg ons zeker jouw CV, motivatie en de regio/school waar je graag aan de slag zou gaan: solliciteren@scholengroepfluxus.be.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor ons CVO. Het vacature-overzicht, vind je hier.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor onze kinderdagverblijven. Het vacature-overzicht, vind je hier.

Momenteel is er een vacature voor werkman regio Lier. Solliciteer hier voor de betrekking.

Momenteel is er een vacature voor werkman regio Mortsel-Edegem. Solliciteer hier voor de betrekking.

Momenteel is er een vacature voor bouwkundig medewerker dienst infrastructuur. Solliciteer voor de betrekking.

Heb je niet de gewenste vacature gevonden dan kan je je spontaan aanmelden.